Úszás, Műúszás

Teljes siker a monori Delfin-kupán

2015-06-01 Nyomtatás

​Két számban indultak az Erzsébeti SMTK szinkronúszói a monori uszodában megrendezett hagyományos Delfin-kupán, és mindkettőt megnyerték nemcsak a korosztályukban, hanem az összesítésben is.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A monori nemzetközi viadalon a 2000-es korosztályban a mini duó és a mini csapat versenyszámban álltak rajthoz az ESMTK fiataljai. Tajti Alexandra vezetőedző elmondta, hogy az erzsébeti lányok nagyszerűen szerepeltek, szép gyakorlatokat mutattak be. Produkciójuk színvonalát jól jellemzi, hogy a saját korosztályuk mellett mindkét számban az összesítésben is a legjobbnak bizonyultak.

A mini duó eredményhirdetésén Fejérvári Dóra és Erdélyi Zsófia állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Ők ketten a mini csapat tagjaiként is vízbe szálltak, a másik két versenyző Szabadkai Csenge és Duna Dorottya volt.

Május utolsó szombatján a kezdők és a középhaladók a szülők előtt is megmutatták, mit tanultak az elmúlt egy évben. A Zodony utcai uszodában mindkét korosztály külön előadással szerepelt.

Ami a versenyzést illeti, legközelebb július 3-5-én, a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi viadalon lépnek a pontozók elé az Erzsébeti SMTK szinkronúszói.

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015