Sportlétesítményi infók

Tájékoztató

2015-01-10 Nyomtatás

A szakhatósági vizsgálat után 2015 január 11-re újra megkapta a Pesterzsébeti Jégcsarnok a létesítmény üzembe helyezési engedélyét.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Tisztelt Látogatóink !

 

A legjobb szándékunk és megelőző intézkedéseink ellenére megtörtént sajnálatos esemény miatt bekövetkezett kellemetlenségekért elnézést kérünk mindenkitől. Az eljáró igazságügyi szakértő megállapította, hogy több tényező szerencsétlen közrejátszása miatt történt a sajnálatos eset. Az igazságügyi szakértő jegyzőkönyvbe foglalva megtette a  szellőztetéssel és CO méréssel kapcsolatos ajánlásait, melyek betartása mellett  a jövőben hasonló esemény nem fordulhat elő. 

Pesterzsébet Önkormányzata, az Ifjúsági és Sport Bizottság javaslata alapján minden segítséget megad a felmerült biztonsági és technológiai korszerűsítések végrehajtására és minden anyagi forrást biztosít ehhez. A CO mérő riasztási fokozatait az igazságügyi szakértő javaslatára átállíttattuk alacsonyabb szintre ( melyekről tájékozódhatnak a Faliújságon illetve honlapunkon is ), és 2015 január 14.-től a felújított elektromos jégfelújító gépet is újra használatba állítjuk a CO szint minél alacsonyabb értéken tartása céljából.

A tervek szerint egy nagyobb teljesítményű elektromos jégfelújító gép kerül beszerzésre. Ezen felül a légtechnikai berendezéseket is korszerűsítjük, vészelszívó rendszerrel bővítjük. A 2015 január 10.-én tartott dolgozói értekezleten az új szabályok ismertetve lettek, melyet az érintettek tudomásul vettek és a jövőben ezek alapján fogják munkájukat végezni és az esetleges intézkedésieket végrehajtani.

A szakhatósági vizsgálat után 2015 január 11-re újra megkaptuk a létesítmény üzembe helyezési engedélyét.

Kérjük, hogy bérlőink és látogatóink a jövőben szorosabban működjenek együtt velünk, haladéktalanul jelezzenek minden felmerülő problémát, észrevételt, hogy a hasonló eseményeket elkerülhessük, ez mindannyiunk közös érdeke.

Sajnálatunkat fejezzük ki az érintett sportolók, edzők, szülők felé, akiknek szeretnénk valamilyen kárpótlást nyújtani az elszenvedett kellemetlenségekért.

Szeretettel várunk újra minden Bérlőt, Sportegyesületet és a Közönségkorcsolya, Jégdiszkó vendégeit is.

Garantáljuk hogy a jövőben nyugodt körülmények között, biztonságosan és egészségük bármilyen veszélyeztetése nélkül vehetik igénybe létesítményünket. 

Jó sportolást és kellemes időtöltést kívánunk látogatóinknak !

( A Pesterzsébet Önkormányzata és az ESMTK honlapján megtekinthetők az esettel kapcsolatos hatósági dokumentumok ) Kérjük kattintson a csatolmányokra, hogy megtekinthesse a dokumentumokat.

 

ESMTK vezetése

Csatolmányok

Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015