Sárkányhajó

Bronzérem 2000 méteren!

2016-08-15 Nyomtatás

Fadd-Domboriban rendezték meg a sárkányhajó magyar bajnokság utolsó fordulóját. A viadalon ismét jól szerepelt az Erzsébeti SMTK csapata, és az összes verseny alapján a harmadik helyen végzett a 2000 méteres távon.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A fadd-dombori utolsó bajnoki fordulóban a piros-fehérek a sprint számban, 200 méteren a B döntőben a második helyen végeztek. A masters mix csapat két tatai sárkányhajóssal kiegészülve 200 méteren a két időfutam alapján megszerezte a bronzérmet!
A hosszabb távon, 2000 méteren az első fordulóban kétszer is megállásra kényszerültek az erzsébetiek, hogy az ütközést elkerüljék, a fordulóból kijőve azonban megelőzték az ASE hajóját, és fantasztikus menettel a negyedik legjobb időt evezték.

A futamok után kihirdették a 2016-os magyar bajnokság éves pontversenyének eredményeit is. Az ESMTK sárkányhajósai az egész szezonban jó teljesítményt nyújtottak, és a rövid távon (200 m) a 6., a hosszú távon (2000 m) a 3., míg az összesítésben a 4. helyen végeztek. A remek szereplésért a hajókban küzdőkön kívül dicséret jár az edzőnek, Wohner Krisztinának is a szakmailag kiváló felkészítésért!

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015