Ritmikus gimnasztika

Négy arany, három ezüst Mogyoródról

2015-10-01 Nyomtatás

A mogyoródi sportcsarnokban rendezték meg a Vuelta-kupa ritmikus gimnasztika versenyt, amelyen hét sportolóval képviselte magát az Erzsébeti SMTK. A lányok ezúttal is jól szerepeltek, hét éremmel és több jó helyezéssel tértek haza.

Kattintson a nagyobb mérethez!
Somhegyi Réka

A Vuelta-kupa a következő két hétvégén sorra kerülő országos bajnokságok főpróbája volt. Ebből következően a mezőny szinte megegyezett az ob-n szokásossal. Az erzsébeti hölgyek ismét bizonyították tehetségüket és a szakosztályban folyó munka színvonalát.

A serdülő B kategóriában 47-en (!) álltak rajthoz, így különösen értékes Somhegyi Réka teljesítménye, aki az összetettben és a szabadgyakorlatban is a legjobbnak bizonyult. Réka nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy megnyerje az országos bajnokságot. Ugyanebben a korcsoportban Halasi Zsófia összetettben a 13., Kovács Bianka a 20. helyen végzett.

A junior 2/B kategóriában (21 induló) Graffy Rebeka összetettben és a karika versenyszámban győzött, Rakamazi Petra összetettben hatodik lett. A junior 1/B kategóriában Bodó Kitti összetettben a nyolcadik helyen zárt. A junior 1/A kategóriában Huszák Anna három ezüstérmet szerzett, összetettben, a kötél és a labda versenyszámban állhatott fel a dobogó második fokára.

Ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015