Ritmikus gimnasztika

Mindenki továbbjutott!

2016-04-24 Nyomtatás

A közelmúltban két jelentős versenyen is jól szerepeltek az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázói, és valamennyien bekerültek az országos bajnokság mezőnyébe.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A III. osztályú Budapest-bajnokságot a mogyoródi sportcsarnokban rendezték meg. Az Erzsébeti SMTK versenyzői a következő eredményeket érték el.

A junior 2 korcsoportban Halasi Klementina győzött az összetettben, valamint karikával és labdával. Lévay Lili az összetettben 4., a labda számban 5. lett, míg karikával ezüstérmet szerzett. Bodnár Fanni az összetettben 9., Horváth Kata pedig 10. lett, utóbbi labdával a 6. helyen végzett. A többiek az összetettben a következő helyezéseket érték el: Lévay Kamilla 13., Gombkötő Ilona 15., Kovács Nikolett 20., Székely Boglárka 26., Komarek Anna 30., Fazekas Réka 32. A csapatversenyben egy első és egy negyedik helyet könyvelhettek el az erzsébetiek. A junior 1 korcsoportban Ferenczi Boglárka győzött az összetettben és a buzogány számban, labdával bronzérmes lett.

A serdülőknél Székely Írisz az összetettben 3. lett, a szabadgyakorlatban a 4., karikával a 8.helyen végzett. Bakos Luca az összetett 7., a szabadgyakorlatban 3. lett. Sólya Laura az összetettben a 10., Bodó Bettina pedig a 22. helyen zárt. A csapatversenyben ezüstérmes lett az ESMTK. A gyermekek mezőnyében Szunyogh Emma 3. lett, míg Fésű Boglárka a 7. helyen végzett.

A II. osztályú Budapest-bajnokságnak az angyalföldi Láng-sportcsarnok adott otthont. A serdülők között induló Halasi Zsófia három aranyérmet szerzett, nyert az összetettben, a szabadgyakorlatban és a labda számban, Fazakas Natalia pedig harmadik lett az összetettben és labdával.

Mindkét versenyről az összes ESMTK-s lány kiharcolta a részvételi jogot az országos bajnokságon.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015