Ritmikus gimnasztika

Ljubljanából is érmeket hoztak a lányok

2015-06-15 Nyomtatás

Az utóbbi időben két jelentős versenyen szerepeltek az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázói, és a lányok mindkettőn több jó eredményt értek el.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A juniorok 2015. évi Budapest-bajnokságát a Láng Sportcsarnokban rendezték meg. Az 1/B korosztályban Bodó Kitti egy hatodik (buzogány) és két nyolcadik (labda, összetett) helyezést ért el. Az 1/A korcsoportban Huszák Anna összetettben a 12. helyen zárt. A 2/B korosztályban többször is a dobogóra állhattak a lányok. Összetettben Graffy Rebeka győzött, aki megnyerte a labda és a karika versenyszámot is. Rakamazi Petra összetettben negyedik, a labda számban bronzérmes lett, míg a karika versenyben a hetedik helyen végzett. Palkó Petra összetettben a 13. helyet érte el. A csapatversenyben az Erzsébeti SMTK bizonyult a legjobbnak.

Ezt követően Szlovénia fővárosában, Ljubljanában rangos nemzetközi viadalon mutatták be tudásukat az erzsébeti lányok. Az A kategóriában a serdülő korosztályban Somhegyi Réka győzött a labda számban, az 5. helyen zárt a szabadgyakorlatban, az összetett eredményhirdetésén pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A junioroknál Huszák Anna aranyérmes lett a buzogány, második a labda és harmadik az összetett versenyben. A B kategóriában Rakamazi Petra a labda, Bodó Kitti pedig a buzogány számban nyert, míg Graffy Rebeka ezüstérmes lett a karika versenyben.  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015