Ritmikus gimnasztika

Kilenc aranyérem az országos döntőben

2015-05-06 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázói legutóbb a C kategóriás Berczik Sára-emlékverseny országos döntőjében mérettették meg magukat. A Törökbálinton megrendezett versenyen közel 450 ifjú hölgy indult, az ESMTK sportolói öt egyéni és négy csapataranyat szereztek.

Kattintson a nagyobb mérethez!
Adu Izabell

 

A Zémann Erika vezette piros-fehérek 34 egyéni versenyzővel és hat csapattal vettek részt a Berczik Sára-emlékverseny országos döntőjében. Az erzsébeti lányok közül tizennyolcan kaptak arany, tizenketten ezüst, négyen pedig bronz minősítést. Sokan értek el dobogós helyezést, közülük öten aranyérmet vehettek át a díjkiosztón.

Kategóriájában a legjobbnak bizonyult a haladó kisgyermekeknél Bakos Luca, a középhaladó serdülőknél Komarek Anna, a haladóknál Székely Boglárka, a haladó junioroknál Ferenczi Boglárka és a középhaladó felnőtteknél Adu Izabell. A hat erzsébeti csapatból négy szerzett aranyérmet: a haladó kisgyermekek (Szunyogh Emma, Bakos Luca, Székely Írisz, Sólya Laura), a középhaladó serdülők (Szekeres Mira, Barkó Bianka, Halasi Klementina, Lévay Kamilla, Komarek Anna), a haladó serdülők (Székely Boglárka, Fazekas Réka, Gombkötő Ilona, Lévai Lili, Bodnár Lili) és a középhaladó felnőttek (Csiki Marietta Petra, Adu Izabell, Szántó Gréta).

Ami a minősítéseket illeti, a következők örülhettek: Újvári Nóra, Bálint Bianka, Singer Kata, Kapuvári-Herbst Minna, Papp Zsófia, Wagner Kitti, Komarek Anna, Lévay Kamilla, Halasi Klementina, Szókán Zsófia, Csiki Marietta Petra, Adu Izabell, Bakos Luca, Székely Írisz, Bodnár Fanni, Székely Boglárka, Lévai Lili, Ferenczi Boglárka – arany; Glatt Laura, Szantman Mira, Horváth Kata, Szókán Mira, Günter Bernadett, Grenitzer Csenge, Huszár Panka, Szántó Gréta, Szunyogh Emma, Fazekas Réka, Bodnár Lili, Kiss Ninetta – ezüst; Németh Viktória, Regőcs Kincső, Szekeres Mira, Rádi Réka – bronz.

Az erzsébeti szakosztály vezetője, Zémann Erika nagyon büszke az országos döntőben elért sikerekre. Elmondta, a lányok rengeteget dolgoztak az edzéseken azért, hogy eljussanak idáig. Öröm számára, hogy a versenyzők a szüleikkel idejüket nem kímélve drukkoltak másoknak is. Az edzői gárda kitartó munkája ezúttal is meghozta az eredményeket. 

 

 

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015