Ritmikus gimnasztika

Érmeket hoztak a lányaink Pozsonyból

2015-05-11 Nyomtatás

Rangos nemzetközi versenyen álltak rajthoz az ESMTK ritmikus gimnasztikázói Pozsonyban. A lányok több jó helyezést értek el az erős mezőnyben, ketten pedig egy-egy arany- és ezüstéremmel gazdagították gyűjteményüket.

Kattintson a nagyobb mérethez!
A dobogó második fokán Halasi Zsófia

A pozsonyi Športová Hala VKP elnevezésű csarnokban a hazaiak mellett bolgár, ukrán, német, osztrák, szlovén, horvát, belga, olasz, bosnyák és magyar hölgyek mutatták be tudásukat a közönségnek és a pontozóknak. Az Erzsébeti SMTK versenyzői közük a legjobb eredményt a B kategóriában induló Somhegyi Réka érte el, aki a 2004-ben születettek között aranyérmet nyert. Ugyanitt Kovács Blanka a 11. helyen zárt. A 2005-ösök mezőnyében Halasi Zsófia ezüstérmes lett, a 2003-asok között Palkó Petra az ötödik helyen végzett. A 2002-eseknél Graffy Rebeka a hatodik, Rakamazi Petra a hetedik helyet szerezte meg, míg a 2001-esek között Ferenczy Boglárka szintén hetedik lett. Az A kategóriás versenyben Huszák Anna az előkelő ötödik helyen végzett.

– A lányok az erős nemzetközi mezőnyben is igazolták tehetségüket, és bebizonyították, hogy kemény munkával fel tudják venni a versenyt a sportágban magasabban jegyzett országok ritmikus gimnasztikázóival is – dicsérte az erzsébetieket Zémann Erika, az ESMTK szakosztályvezetője. 

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015