Ritmikus gimnasztika

Hét érmet nyertek Zágrábban ritmikus gimnasztikázóink

2015-03-30 Nyomtatás

​Tizenegy ország ritmikus gimnasztikázói vettek részt a zágrádi Leda-kupán, az Erzsébeti SMTK-t öten képviselték. A lányok jó eredményeket értek el, kiemelkedett közülük Huszák Anna, aki két aranyérmet is nyert.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Tízedik alkalommal rendezték meg a horvát fővárosban a Leda-kupa elnevezésű rangos nemzetközi ritmikus gimnasztika versenyt. A népes mezőnyben ott volt öt erzsébeti hölgy is, aki méltón képviselték a piros-fehér klubot.

A legjobb eredményt a 2000-es születésűek versenyében szereplő Huszák Anna (a képen) érte el. Az ESMTK kitűnősége kötéllel és buzogánnyal is a legjobbnak bizonyult, és a dobogó legfelső fokára állhatott fel a díjkiosztó ünnepségen. A 2001-esek között Bodó Kitti labdával a 6. lett, míg buzogánnyal bronzérmet szerzett. A 2002-esek küzdelmében Graffy Rebeka mutatta be tudását, karikával és labdával egyaránt ezüstérmes lett. A 2004-ben születetteknél Somhegyi Réka kötéllel az ötödik helyen végzett, labdával bronzérmet nyert. A 2005-ösöknél Halasi Zsófia nagyszerű teljesítményt nyújtott, labdával első lett, a szabadgyakorlatával pedig ötödik.   

– Nagyon büszke vagyok a lányokra – dicsérte a remeklő erzsébeti csapatot Zémann Erika, az ESMTK szakosztályvezetője. – Erős nemzetközi mezőnyben értek el kiváló eredményeket. Csak jót mondhatok a szervezésről is, jó hangulatú versenyen vehettünk részt Zágrábban.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015