Ritmikus gimnasztika

Hat aranyat hoztunk Eszékről

2015-10-27 Nyomtatás

Hat ország több mint háromszáz sportolója vett részt az Eszéken megrendezett nemzetközi ritmikus gimnasztika versenyen. Az Erzsébeti SMTK-t öt ifjú hölgy képviselte, és ezúttal is jól szerepeltek, többek között hat aranyérmet nyertek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az eszéki viadalon A és B kategóriában mérték össze tudásukat a különböző korcsoportokban. A B kategóriában a 2004-ben született lányok versenyében nagyszerű teljesítményt nyújtott Somhegyi Réka, győzött az összetettben, valamint első lett a kötél és a labda számban. A 2005-ös születésűek mezőnyében Halasi Zsófia remekelt, ő is háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára: nyert az összetettben, a szabadgyakorlatban és a labda versenyszámban.

A juniorok A kategóriájában három erzsébeti hölgy mutatta be gyakorlatait. Az összetett versenyben Graffy Rebeka a 10., Rakamazi Petra a 11, míg Bodó Kitti a 13. helyen végzett.

– A lányok tudásukhoz mérten méltón képviselték egyesületünket – dicsérte az Eszéken pódiumra lépő versenyzőket Zémann Erika, az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztika szakosztályának vezetője.

Az eredményhirdetés után a verseny bankettel zárult.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015