Ritmikus gimnasztika

Fényes érmek Horvátországból

2016-03-25 Nyomtatás

Az utóbbi időben két rangos nemzetközi versenyen is részt vettek Horvátországban az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázói. A lányok ismét jól szerepeltek, több éremmel utazhattak haza.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az eszéki viadalon a 2005-ös születésű Halasi Zsófia parádés teljesítményt nyújtott, három aranyérmet szerzett. Megnyerte a szabadgyakorlat és a labda versenyszámot, valamint az összetettben is az élen végzett. Ugyanebben a korcsoportban Fazakas Natália mindkét szer eredményhirdetésén felállhatott a dobogó harmadik fokára, az összetettben pedig ötödik lett. A 2004-es Kovács Bianka az összetettben a 9. helyen zárt. A 2003-ban született Halasi Klementina labdával a második, az összetett versenyben az ötödik helyet szerezte meg, Palkó Petra pedig a harmadik, illetve a hatodik lett.

Zágrábban a „nagyok”, a 2000-es születésűek között remekeltek az erzsébeti lányok. Az összetettben Besenyő Flóra győzött Huszák Anna előtt, karikával és labdával viszont utóbbi nyert, és klubtársa lett az ezüstérmes. A 2004-esek között Somhegyi Réka bizonyult a legjobbnak a labda számban, karikával negyedik lett, míg az összetettben bronzérmet szerzett. A 2006-osok mezőnyében az összetett versenyben Székely Írisz a hatodik, Bakos Luca a hetedik helyen zárt.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015