Ritmikus gimnasztika

Erzsébetiek a Világkupán

2015-08-13 Nyomtatás

A IV. magyar ritmikus gimnasztika Világkupa-versenyen a közönség elé léptek az Erzsébeti SMTK sportolói is. Igaz, ők nem a nemzetközi viadalon vettek részt, hanem néhány perces vegyes programot mutattak be a Syma-csarnok lelátóin helyet foglaló nézőknek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A világklasszisokat felvonultató budapesti VK-versenyen nem csak a nemzetközi mezőny gyakorlataiban gyönyörködhettek a sportág hívei. A hazai szövetség felkérésére minden egyesület készíthetett néhány perces bemutatót.

Az Erzsébeti SMTK-t negyvennyolc ifjú hölgy képviselte a Syma-csarnokban megrendezett viadalon. Programjuk nem igazán a ritmikus gimnasztika gyakorlataiból tevődött össze, show-jellegű, táncos műsort adtak a lányok, amelyre régóta készültek. Tizenketten más feladatot is vállaltak a Világkupa-verseny alatt, ők hostessként segítették a rendezők munkáját.

A Vk-versenyen való szereplés előtt és után napközis rendszerű edzőtáborozáson vettek-vesznek részt a piros-fehérek ritmikus gimnasztikázói. A pesterzsébeti Pöltenberg utcai Szivárvány Gimnázium és Szakképző Iskola tornatermében alapozó edzéseket tartanak a lányoknak az ESMTK szakemberei. Minden korosztályban az alapozás, az erősítés a program.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015