Ritmikus gimnasztika

Éremhalom Pécsről

2015-11-02 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázói rangos nemzetközi versenyen léptek a pontozók elé Pécsett. A piros-fehérek ismét jól teljesítettek, tizenöt érmet, köztük tíz aranyat szereztek. Kiemelkedően szerepelt Huszák Anna, aki ötször (!) állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A nemzetközi mezőnyt felvonultató Pécs-kupán hosszúra nyúlt a versenynap, sokan csak késő este mutathatták be gyakorlataikat. Az év utolsó egyéni viadalán nagyszerű teljesítményt nyújtottak az erzsébeti lányok.

Ami a konkrétumokat illeti, minden kategóriában örülhettek az ifjú hölgyek edzői. Kovács Bianka a B light kategóriában az 1. helyen végzett, míg Halasi Zsófia a B kategóriában az összetettben 3. lett, a szabadgyakorlatban a 4., a labdaszámban a 2.helyen zárt. Somhegyi Réka a B kategóriában az összetettben 1., a szabadgyakorlatban 2., labdával pedig 1. lett. Ugyanitt Graffy Rebeka az összetettben és karikával az 1., labdával a 3.helyen végzett, Rakamazi Petra az összetettben a 4., labdával a 2.helyet szerezte meg. Az A kategóriában Huszák Anna a junior korcsoportban szenzációsan tornázott: győzött az összetettben, és a kötél, a karika, a labda és a buzogány számban is nyerni tudott erős és gyönyörűen kivitelezett gyakorlataival.
Az ESMTK ritmikus gimnasztikázói gőzerővel készülnek az együttes kéziszercsapat-versenyekre.

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015