Ritmikus gimnasztika

Díjak és sütik az évzárón

2015-12-31 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztika szakosztálya az idén is megtartotta hagyományos évzáró karácsonyi ünnepségét. A szokásoknak megfelelően a kategóriák és a korosztályok legjobbjai külön díjazásban részesütnek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázóinál a hagyományainkhoz hasonlóan a 2015-ös évben is legjobbjai külön díjazták a kategóriák és korosztályok legjobbjait. Az idén a nekik járó kupákat és kabalafigurákat a karácsonyi ünnepségen a piros-fehér egyesület elnöke, Harót János adta át. A sikereikre joggal büszke fiatalok nagy örömmel vették át díjaikat. Minden erzsébeti versenyző egyesületi ajándékot is kapott.

Az ESMTK edzőinek kiemelkedő munkáját dicsérte ebben az esztendőben is a sok szép eredmény és a sok mosolygós, boldog kislány. Ők alapozták meg az erzsébeti sikereket: Lakó Viktória, Pogácsás Magdolna, Meszler Viktória, Ölvediné Nemes Zsuzsanna, Bencze Viktória, Gergely Brigitta, Fazekas Regina, Zémann Erika.
A díjátadás után további jó hangulatról a hatalmas torta és a sok finomság is gondoskodott.

A csapatképen az alsó sor balról jobbra: Székely Írisz, Szunyogh Emma, Singer Kata, Papp Zsófia,Újvári Nóra,Bakos Luca, Bodnár Fanni; középső sor: Szókán Zsófia, Huszár Panka, Häger Nikolett, Lévay Lili, Somhegyi Réka, Palkó Petra, Graffy Rebeka; álló sor: Komarek Anna, Bálint Bianka, Bodó Kitti, Ferenczy Boglárka, Huszák Anna, Adu Izabell, Wágner Kitti, Halasi Zsófia, Horváth Kata.

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015