Pesterzsébeti Uszoda

Uszodabővítést terveznek a Zodony utcában

2016-11-03 Nyomtatás

Ha minden a terv szerint alakul, tovább bővül a Zodony utcai sportkomplexum. A Pesterzsébeti Uszodát üzemetető ESMTK a kerületi önkormányzattal és a Magyar Vízilabda-szövetséggel karöltve valósítaná meg az elképzelést.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A méltán népszerű Pesterzsébeti Uszodában átadása óta fedett medencében sportolhatnak a XX. kerületiek és a környékbeliek. A jövőben azonban tavasztól őszig a szabadban is lubickolhatnak, ugyanis 50x25 méteres, nemzetközi versenyek, mérkőzések lebonyolítására alkalmas nyitott medencét tervez az üzemeltető ESMTK az uszodaépület mellé.

Harót János, az Erzsébeti SMTK elnöke elmondta, hogy megkapták a jogerős építési engedélyt a létesítményre. A klub pályázott a Magyar Vízilabda-szövetségnél, hogy a ráeső TAO-keret bizonyos részét felhasználhassák a szabadtéri medence építésére. Amennyiben az MVLSZ kedvezően bírálja el a klub pályázatát, a vízilabda-szakosztályt is működtető ESMTK feladata lesz összeszedni a cégektől megítélt TAO-pénzt, a szövetségé pedig a kivitelezés, természetesen közbeszerzés útján. Az új uszodarész kialakításában partner a XX. kerületi önkormányzat is.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015