Labdarúgás

Vízbe fulladt a futball Barcikán

2017-11-26 Nyomtatás

A tavaszi idényből előrehozott első fordulót játszották le a hétvégén a labdarúgó NB III-ban. Egy mérkőzés azonban elmaradt, az Erzsébeti SMTK nem léphetett pályára Kazincbarcikán a Diósgyőr II ellen.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Magyarországon november végén gyakran okoz problémát az időjárás a labdarúgásban. Ezúttal nem esett hó, nem volt jeges a talaj, mégsem játszottak le a csapatok az NB III Keleti csoportjában Kazincbarcikára kiírt DVTK II–ESMTK összecsapást.

Az erzsébetiek annak rendje és módja szerint útra keltek, és várták a diósgyőriek második csapata elleni mérkőzést. Kazincbarcikán, a Pete András Stadionban (a képen) azonban kellemetlen meglepetés fogadta a fővárosi piros-fehéreket. A régóta szakadó eső miatt szinte mindenütt állt a víz a centerpályán, amely így játékra alkalmatlan volt. Az ESMTK javasolta, hogy játsszák le a találkozót a műfüves pályán, de a diósgyőriek ezt nem akarták, inkább a halasztás mellett döntöttek.

– Bosszantó négyszáz kilométert utazni a semmiért – mondta Turi Zoltán, az Erzsébeti SMTK vezetőedzője. – Mi játszani szerettünk volna, ennek meg is lettek volna a feltételei a műfüves pályán, a DVTK azonban ebben nem volt partner. Nemrég az MTK halasztási kérelme borította fel a tervezett munkánkat, és nem tudjuk, ezt a meccset mikor kell majd lejátszani.

Az ESMTK legközelebb november 29-én, szerdán 13 órakor lép pályára az Ady Endre úti stadionban az MTK Budapest II ellen. 

Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015