Labdarúgás

Visszavágott a Batta

2016-09-10 Nyomtatás

Az előző évadban éppen a százhalombattai Szenior SE-vel vívott nagy küzdelmet a bajnoki címért az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata a III. osztály 2. csoportjában. Mindkét együttes feljutott, és az új szezonban már a harmadik fordulóban szembekerült egymással a Zodony utcában.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Tavaly novemberben mérkőzött meg egymással Pesterzsébeten az ESMTK és a Százhalombatta, akkor 3-1-re nyertek a piros-fehérek. Idén májusban, a Duna-parti városban is győztek a mieink, 1-0-ra diadalmaskodtak, és ezzel vált biztossá, hogy bajnokok lettek – éppen a Szenior SE előtt.

Hasonló sikeres meccsben bíztak a Zodony utcába kilátogató szurkolók ezúttal is. Az elmúlt szezonban a battaiak ellen gólt szerző mindhárom játékos ott volt az ESMTK kezdő csapatában. A kaput azonban a vendégek vették be először, a félidő hajrájában szerezték meg a vezetést. A bajt tetézte, hogy nem sokkal szünet után növelte előnyét a Szenior SE. Húsz perccel a vége előtt Kollár Ferenc szépített, ám a végén újabb gólt értek el a százhalombattaiak, és így most ők nyertek 3-1-re Erzsébeten.

A következő fordulóban nehéz dolga lesz az ESMTK-nak. Csapatunk 15-én, csütörtökön fél 6-kor az eddigi három mérkőzésén huszonnégy gólt szerző Pénzügyőrrel csap össze a Bp. Spartacus Kőér utcai sporttelepén. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015