Labdarúgás

Újabb forduló a Bozsik-tornán

2016-10-12 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótláscsapatai ismét pályára léptek a Bozsik-torna keretében. Az U13-as és az U11-es együttes mérte össze tudását más klubok hasonló korú gárdáival.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U13-as csapat szerepléséről Mlecsenkov Mátyás edző számolt be.

M – A korosztály négy mérkőzést játszott a Bozsik-torna legutóbbi fordulójában. Első meccsünkön hamar vezetést szereztünk a Kispest ellen, majd egy kis áramszünet után a rivális fordított  Hatalmas küzdéssel azonban az utolsó pillanatban döntetlenre mentettük mérkőzést. A második mérkőzésünk a szoros  vereség ellenére nagyon küzdelmes és jó párharc volt az UTE ellen. A hosszú pihenő nem tett jót, "belealudtunk" a következő meccsbe, így kikaptunk a CSHC-től. Az utolsó mérkőzésen azonban kötelező győzelmet arattunk az Astra HC csapata ellen. A csapatban a következők játszottak: Ferenczhalmi Henrik, Kőmives Tamás, Murguly Iván, Bátori Péter, Rigó Dávid, Muló Péter, Virág Mátyás, Halász Ádám, Pieskó Tamás, Hegedüs Béla, Szűcs Levente, Csorba Zsolt és Huszka Péter.

Az U 11-esek mérkőzéseiről Schrötter László edző tájékoztatott.

– A torna első napján az ESMTK fehér csapata lépett pályára a KISE otthonában. A mérkőzéseket kitűnő időjárás mellett füves pályán játszhattuk. Ugyan az eredményeket ebben a korosztályban még nem vesszük figyelembe, de két győzelmet és két vereséget könyvelhettünk el. Az egyéni hibák ellenére csapatjátékunk igen sokat fejlődött az előző fordulókhoz képest. A meccseken Csákányi Olivér, Székely Dávid, Gyurováth Mátyás, Makrai Norbert, Kojnok Áron, Lakner Balázs, Orodi Gábor, Máté Dániel, Papp Marcell és Egerszegi Marcell lépett pályára. A csapat legjobbja Máté Dániel volt.

Másnap a piros csapat az 1908 SZAC csapatához látogatott. Hasonló körülmények vártak minket, nagyszerű futballidővel. Első mérkőzésünkön a Kastélydomb elleni döntetlent értünk el, sajnos a mérkőzés végén kaptunk gólt. A következő meccseken három győzelmet arattunk a Pénzügyőr és a CSHC két csapata ellen. Bátor támadójátékunk ellenére a védekezésben és az egy-egy elleni párharcok sikeres elsajátításában még fejlődnünk kell. A tornán ők képviselték az ESMTK-t: Dalkó László, Botos György, Farkas Gábor, Gurmai Tibor, Kendrovics László, Kertész Dominik, Tóth Máté, Varga Csaba és Varga Kristóf. A csapat legjobbja Tóth Máté volt.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015