Labdarúgás

Továbbra is száguld az U17-es csapat

2016-10-05 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai közül továbbra is százszázalékos és immár vezeti csoportját az U17-es együttes. Az U15-ösök nagy küzdelmet vívtak a fordulóig pontveszteség nélkül álló riválisukkal, és értékes pontot szereztek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes Cegléden lépett pályára. Noha a Szűcs K. – Dénes, Novakov (Kemény, 46.), Viza, Budai – Takács K., Klein, Palánkai – Hetesi (Maafi, 46.), Ignácz, Szabó M. összeállítású ESMTK rengeteg helyzetet dolgozott ki, mégis pont nélkül utazhatott haza. Az erzsébeti lehetőségek sorozatban kimaradtak, míg az első félidő végén egyszer betaláltak a hazaiak, és ez a gól el is döntötte mérkőzést (0-1).

Az U17-es csapat viszont mindhárom pontot elhozta Ceglédről. A Boros – Gógán (Lőrincz, 46.), Szentjóbi, Himonakis, Kiss Gy. – Zai, Gombkötő, Tóth D. (Ködöböcz, 85.) – Takács T. (Dolezsál, 59.), Sápi (Pataki, 59.), Majtényi összetételű erzsébeti gárda ellen a hazaiak sokáig jól tartották magukat. Mivel betegség vagy sérülés miatt többen is hiányoztak a piros-fehérek közül, a vártnál nehezebben törték fel ceglédi reteszt – ez a 62. percben Szentjóbi Krisztiánnak sikerült. Nyolc minutummal később Majtényi Milán növelte az ESMTK előnyét, és bár ezután szépítettek a házigazdák, a hosszabbításban Dolezsál Richárd bebiztosította az erzsébeti sikert (3-0). Utóbbi volt a 25. erzsébeti gól a bajnokságban.

– Zsinórban ötödik mérkőzését nyerte meg az U17-es társaság – mondta örömmel Nagy Dániel utánpótlás-szakágvezető. – A csapategységet dicséri, hogy a sok beteg és sérült ellenére idegenben is győzni tudtak a srácok.
Az U15-ös gárda az eddig százszázalékos Vác VLSE-t fogadta a Zodony utcában. A Ghidán – Ács, Lőrincz, Tibor T., Várhalmi – Halácsi, Albert, Boros – Szendrődi (Baranyai, 77.), Berényi, Szabó B. (Sikula, 69.) összetételű ESMTK megállította a csoportban a legtöbb gólt szerző Duna-parti együttest. Bár mindkét kapu előtt voltak helyzetek, ezúttal érintetlenek maradtak a hálók (0-0). Az U14-esek szintén a Vácot látták vendégül, és nagyon örültek volna az egy pontnak. A Tóth K. – Ambrus (Varga T., 55.), Tóth Sz., Bugovics, Őz (Gaudi- Nagy N., 41.) – Nagy P., Valentyik (Borka, 45.), Böjthe – Bányai (Dávid, 45.), Ződi, Pozsonyi felállású ESMTK az első félidőben jól tartotta magát. Az első váci gólra Pozsonyi Kristóf válaszolt, majd ismét a látogatók voltak eredményesek. A hajrában történtek aztán eldöntötték a három pont sorsát: Böjthe Brúnót kiállította a játékvezető, és ezt villámgyorsan követte a harmadik váci találat. A fordulás után növelték előnyüket a váciak, de csak utolsó tíz percben vált kiütésessé a sikerük, ekkor négyszer is bevették az erzsébetiek kapuját (1-8).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015