Labdarúgás

Továbbra is Keleten

2017-07-13 Nyomtatás

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB III 2017–18-as évadának csoportbeosztását. Az Erzsébeti SMTK ismét a Keleti csoportban szerepel.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az már eddig is közismert volt, hogy három, 16 csapatot felvonultató csoportban küzdenek majd a harmadosztályú bajnokság résztvevői. Az erzsébetiek tavaly kerültek át a Középcsoportból Keletre, ahol sokkal többet kellett utazniuk, mint korábban.

Az MLSZ ezen nem változtatott, a piros-fehérek az új bajnokságban is a Keleti csoportban fognak játszani. Tíz ellenfél ismerős lesz, hiszen ők eddig is itt futballoztak: Debreceni VSC-DEAC II, Diósgyőri VTK II, Jászberény, Monor, MTK Budapest II, Nyírbátor, Putnok, Salgótarján, Tállya, Tiszaújváros. Ide kapott besorolást az NB II-ből kiesett, Borsod-Abaúj-Zemőlén megyei Cigánd. A megyei bajnokságokból négy együttes került be a harmadik vonal Keleti csoportjába: Balassagyarmat (Nógrád), Füzesgyarmat (Békés), Gyöngyös (Heves) és Tiszafüred (Jász-Nagykun-Szolnok).

Az új szezon az augusztus 12-i hétvégén kezdődik, és a küzdelem 2018. június 3-án ér véget. A bajnokok feljutnak az NB II-be, a 14–16. helyezettek és a legrosszabb 13. kiesik a megyei, illetve a Budapest-bajnokságba.

Az ESMTK július 5-én kezdte meg a felkészülést az új sorozatra.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015