Labdarúgás

Tállyán maradtak a pontok

2016-11-28 Nyomtatás

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának utolsó novemberi fordulójában az Erzsébeti SMTK az addig nála két ponttal kevesebbet gyűjtött Tállya KSE vendégeként lépett pályára. Éppen ezért igazi „hatpontos” mérkőzés volt, amelynek a végén a hazaiak örülhettek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A tokaj-hegyaljai borvidéken található Tállya labdarúgócsapata második idényét tölti az NB III-ban. A kék-fehérek az előző bajnokságban a 13. helyen végeztek a Keleti csoportban. Az ősszel támadójátékuk közepesnek mondható, ám védelmük „gólképessége” miatt a kiesés ellen küzdenek. Az erzsébetiek számára fontos lett volna a három pont megszerzése, hiszen a piros-fehéreknek sem úgy sikerült az őszi szezon, ahogy szerették volna.

A  rendkívül egyenetlen talajú pályán az első félidőben egy gól született, ezt a tállyaiak szerezték a 34. percben, egy szöglet után az egy meccsen az NB I-ben is pályára lépett Bihari révén. A szünet után sokáig úgy tűnt, akár ponttal is távozhat az ESMTK a zempléni községből. Ám az erzsébetiek helyett a 72. és a 74. percben a hazai együttes talált a kapuba, az előbbi gól a számottevő élvonalbeli múlttal is rendelkező Irhás nevéhez fűződött, aki szabadrúgásból lőtt a hálóba.

A lefújás után a Tállya trénere dicsérte az ESMTK-t, mondván, egy nagyon harcos, egységes csapatot győztek le gólra törő játékkal. Turi Zoltán, az erzsébetiek vezetőedzője szerint teljesen megérdemelt hazai győzelem született, jobban futballoztak a tállyaiak.

Az ESMTK utolsó 2016-os mérkőzését december 4-én, vasárnap délután 13 órakor az MTK Budapest II ellen játssza a BKV Előre sporttelepén.

 

Tállya KSE–Erzsébeti SMTK 3-0 (1-0)

ESMTK: Bonica – Lázár, Privigyei, Mátyás, Tóbiás – Bányai (Madarász, 78.), Turi D., Kozma, Murinai – Hegedűs (Németh Z., 70.), Bukovec

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015