Labdarúgás

Szomorú hétvége

2017-10-23 Nyomtatás

Október utolsó előtti hétvégéjén nem termett babér az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatainak. A négy gárda közül egyiknek sem sikerült pontot szereznie.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-esek a három ponttal jobban álló Monori SE együtteséhez látogattak a Balassi Bálint utcai sporttelepre (a képen). Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, majd a szünet után kevéssel vezetést szereztek a monoriak. Az erzsébetiek küzdöttek az egyenlítésért, de a játékrész közepén ismét a hazaiak voltak eredményesek, és ezzel eldőlt a találkozó (0-2).

Az U17-es csapat nagyon igyekezett, hogy megszerezze első győzelmét a szezonban, és a 9. percben Schild József révén előnybe került. Ezt közel ötven percig sikerült megőrizni, ekkor előbb egalizálták az állást a monoriak, majd nem sokkal később már ők vezettek. Újabb gól már nem esett, így az ESMTK nem tudott újabb pontot gyűjteni, és továbbra is sereghajtó (1-2).

Az U15-ösök mérkőzésén két rossz formában lévő együttes csapott össze a Zodony utcában. Alig húsz perc elteltével azonban már három góllal vezetett a Dorogi FC, majd a szünet után ismét betaláltak a vendégek. Néhány minutummal ezt követően Pozsonyi Kristóf szépített, a hajrá kezdetén pedig Nagy Péter Bence csökkentette a különbséget. A hátralévő időben nem változott az eredmény, így sikerükkel a dorogiak megelőzték a tabellán az erzsébetieket (2-4).

Az U14-esek párharcában az eddig valamennyi mérkőzését megnyerő Dorog volt a toronymagas esélyes, és a látogatók nem is hagytak kétséget azt illetően, hogy melyik a jobb csapat. A 7. percben szerezték meg a vezetést, majd a szünetig még ötször bevették az ESMTK kapuját. A fordulás után folytatódott a dorogi gólgyártás, amit a 66. percben Szűcs Levente szakított meg, az erzsébeti támadó tizenegyesből talált a hálóba. A végén még háromszor örülhettek a DFC játékosai, így egy tucat lett a vége (1-12).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015