Labdarúgás

Pontszerzés a hosszabbításban

2017-04-01 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata győzelmi reményekkel lépett pályára a Zodony utcában a III. Ker. TVE-Skála ellen. A vendégek azonban szűk félóra alatt kétgólos előnyt szereztek, a nagyot küzdő piros-fehérek a hosszabbításban egyenlítettek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Alaposan meglepték az erzsébetieket az óbudaiak, az első negyedóra, majd a második végén is betaláltak az ESMTK kapujába. Néhány perccel később Fehér Csaba szépített, de nem sokáig örülhettek a piros-fehérek a szorosabb állásnak, mert a fordulás után szinte azonnal újabb gólt szerzett a III. Ker. TVE.

A folytatásban mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, és többször is bravúrral kellett hárítania Skodra Lászlónak. Aztán Németh Zoltán (a képen) találatával felcsillant a remény a pontszerzésre, és az erzsébetiek minden elkövettek az egyenlítésért. A nagy akarásnak a hosszabbításban lett meg az eredménye, amikor egy szöglet után ismét Németh zörgette meg az óbudaiak hálóját.

Hazai pályán ritkán boldog egy csapat a döntetlennél, ezúttal azonban örülhetnek az erzsébetiek, mert bár három gólt is kaptak, példásan küzdöttek, és megérdemelten szereztek pontot.

Legközelebb április 7-én, pénteken este 18 órakor játszik az ESMTK old boys csapata, a piros-fehérek Százhalombattán a közvetlenül előttük álló  Szenior SE ellen lépnek pályára.   

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015