Labdarúgás

Pályán az old boys

2016-08-25 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata az előző évadban magabiztosan, hétpontos előnnyel nyerte meg a III. osztály 2. csoportját. A piros-fehérek így az új szezonban már a másodosztályban szerepelnek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az old boys labdarúgó-bajnokságokban 44 év az alsó korhatár. Az ESMTK csapata egy évvel korábban még a III. osztály 1. csoportjában játszott – negyedik lett –, majd legutóbb a 2. csoportban szerepelt. A piros-fehérek a 7. forduló után az élre álltak, és attól kezdve nem is adták át másnak az első helyet. Az együttes végül hétpontos előnnyel lett bajnok, 108-28-as gólkülönbséggel, és huszonhat mérkőzéséből huszonkettőt nyert meg.

Az augusztus végén kezdődő 2016–17-es old boys bajnokságban az erzsébetiek a II. osztályban küzdenek a pontokért. Az első fordulóban hazai pályán, a Zodony utcában játszanak a piros-fehérek a Bp. Erőmű SE gárdája ellen, amely az előző sorozatban nyolcadik volt a másodosztályban. A mérkőzés augusztus 26-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Zodony utcai sporttelepen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015