Labdarúgás

Ötvenszázalékos hétvége

2017-04-24 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai közül három játszott bajnoki mérkőzést a legutóbbi hétvégén. Egy-egy győzelem, döntetlen és vereség a mérleg, utóbbi eredmény kellemetlen meglepetés volt.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes a sereghajtó Ferihegy Vecsés vendége volt (a képen), és a papírforma az erzsébetiek sikerét ígérte. A hazaiak azonban alaposan meglepték az ESMTK-t, bő félóra alatt háromgólos előnyt szereztek. A piros-fehérek sokáig nem tudták feltörni a Pest megyeiek védelmét, Szabó Márk a hajrában szépített (1-3).

A csoportjában éllovas U17-es gárda egyértelmű esélyes volt a legutóbbi öt mérkőzését elveszítő Ferihegy Vecsés ellen. A 18. percben Szász Bence révén vezetéshez jutottak az erzsébetiek, az újabb gólra azonban a második félidő közepéig kellett várni, Dolezsál Richárd talált a házigazdák hálójába. A hajrában ugyan a vecsésiek bevették az ESMTK kapuját, de egyenlíteni már nem tudtak (2-1).

Az U16-os csapat rangadót vívott a Testvériséggel Újpalotán. Gól nélküli első félidő után a második játékrész elején Lőrincz Gergely találatával szerzett vezetést az ESMTK. A győzelem azonban elmaradt, mert nem sokkal a lefújás előtt egyenlített a hazai együttes (1-1).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015