Labdarúgás

Nem velünk volt a szerencse

2017-04-24 Nyomtatás

Alig forogtak veszélyben a kapuk az Erzsébeti SMTK és a Monor mérkőzésén a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában. A három pontot egy balszerencsés góllal a vendégek szerezték meg.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A feljutásra pályázó, utolsó három mérkőzését megnyerő Monori SE-t látta vendégül az Ady Endre úton a szintén jó formában lévő, legutóbbi három meccsén kilenc pontot gyűjtő Erzsébeti SMTK. A piros-fehérektől hiányzott a combsérüléssel bajlódó Turi Dániel és a sárga lapok miatt eltiltott Markovics Bence. A régóta maródi Privigyei Ádám és Boda József ugyan már a kispadon ült, de bevetésükre még várni kell egy kicsit.

Az első félidőben kiegyenlített küzdelmet láthattak a szurkolók. Fél óra elteltével megszerezhette volna a vezetést az ESMTK, de néma maradt a játékvezető sípja, amikor Horváth Leventét hátulról felrúgták a tizenhatoson belül. A szünet előtt egy monori beadás utáni fejes a kapufáról levágódott, és a labda Bonica Sebastian lábáról a gólvonal mögé pattant. A második játékrészben enyhe fölényben futballoztak az erzsébetiek, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, így nem sikerült az egyenlítés.

– Nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének – mondta bosszúsan Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzője. – Az monori csapat erősebb, több, NB I-et megjárt játékos is van a keretében, ennek dacára végig egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnoki címre hajtó MSE-nek. Utólag nincs értelme ezen meditálni, de biztos másképp alakult volna a meccs, ha a megadja a bíró a jogos tizenegyest, és értékesítjük. Kemény hat mérkőzés vár még ránk, bízom benne, hogy mindenki átérzi a ránk nehezedő teher súlyát, és a szezon végén együtt örülünk majd a bennmaradásnak.  

Az ESMTK legközelebb április 29-én, szombaton 17 órakor lép pályára a XVII. kerületi Rojik-sporttelepen a Rákosmente KSK ellen. A keresztúriak három ponttal állnak az erzsébetiek előtt a tabellán, az utolsó négy meccsüket elvesztették, de éppen ezért lehetnek különösen veszélyesek.

 

Erzsébeti SMTK–Monori SE 0-1 (0-1)

ESMTK: Bonica – Lázár, Mohácsik, Madarász, Tóbiás – Kozma (Németh Z., 73.), Bányai, Brkic, Murinai – Horváth R., Horváth L.

Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015