Labdarúgás

Nem lesz belépő a kupameccsre

2018-09-19 Nyomtatás

Vasárnap délután 15 órakor kezdődik az Ady Endre úti stadionban az Erzsébeti SMTK–Diósgyőri VTK labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés. A találkozót a szurkolók belépőjegy váltása nélkül tekinthetik meg.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában 64 mérkőzést rendeznek. A sorsolás nem kedvezett az ESMTK-nak, csapatunk az NB I-es Diósgyőrrel csap össze szeptember 23-án, vasárnap.

Az egyesület vezetősége úgy határozott, hogy a két piros-fehér együttes nagy érdeklődéssel várt találkozójának megtekintése ingyenes lesz valamennyi érdeklődő számára. A belépéskor mindenki kap egy karszalagot, amit a stadionból való távozásig kötelező viselni. A biztonsági előírásoknak megfelelően különválasztják az ESMTK-ért és a DVTK-ért szorítókat. Az erzsébeti drukkerek a Klapka köz felől léphetnek be a sporttelepre, míg a diósgyőri szurkolók az Ady Endre úti kaput használhatják. Ebből következően a vendégszektor az Ady Endre út felőli nézőtér lesz, míg a hazai hívek a nagylelátó felőli oldalon foglalhatnak helyet. Mindkét területen külön büfé várja a futballkedvelőket.

A kapukat egy órával a mérkőzés kezdete előtt, azaz 14 órakor nyitják ki.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015