Labdarúgás

Négy erzsébeti diadal

2017-05-17 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai közül négy teljes sikerrel vette a legutóbbi akadályt, csupán a legfiatalabbak maradtak pont nélkül.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes a Gyöngyösi AK-t fogadta a Zodony utcában. A piros-fehérek az első negyedóra végén Szabó Norbert (a képen) révén szerezték meg a vezetést. Ezt még kiegyenlítették a hevesiek, majd a 30. minutumban beindult az erzsébeti henger: hét perc alatt Szabó N. és Kemény Norbert is két-két alkalommal vette be a vendégek a kapuját. A fordulás után egy gyors gólváltást követően hosszabb ideig érintetlenek maradtak a hálók, aztán Szabó N. negyedszer is betalált, majd a helyére beálló Ignácz Márk és a lefújás előtt Bojtár Bence tette teljessé a kiütést (9-2).

Az U17-esek folytatták nagy menetelésüket. A gyöngyösiek ellen nem kellett sokat várni az első gólra, a 13. percben Dolezsál Richárd volt eredményes, majd a félidő közepén ismét ő talált a kapuba. A második játékrészben Szabó Nándor, a hajrában pedig Medgyesi Márk növelte az erzsébetiek előnyét (4-0).

Az U16-os csapat is esélyesként várta a Budatétény elleni idegenbeli mérkőzést. Gyors hazai találattal kezdődött a találkozó, majd néhány perc alatt fordítottak a piros-fehérek egy öngól és Halácsi Fülöp révén. A szünet előtt egyenlítettek a tétényiek, aztán a második félidő elején Boros Dániel, a közepén Halácsi vette be a vendéglátók kapuját. A hajrá kezdetén csökkentette hátrányát a Budatétény, de több gól már esett (4-3).

Az U15-ösök Tatabányára látogattak, és a Grosics Gyula Stadionban (a képen) az első félidő végére lényegében eldöntötték a mérkőzést. Boros Dániel a 12. minutumban nyitotta meg a gólok sorát, majd a játékrész utolsó tíz percében Berényi Rómeó, Halácsi Fülöp és Albert Ádám volt eredményes, a TFCE még a szünet előtt szépített. A második félidő Babály Zente góljával kezdődött, nem sokkal később Szendrődi Patrik növelte a két csapat közötti különbséget. Az újabb hazai találatot követően Babály két góljával alakult ki a fölényes erzsébeti győzelem (8-2).

Az egyetlen pont nélküli csapatunk ezúttal az U14-es gárda volt. A piros-fehérek az első félidő végéig jól tartották magukat, ekkor született a hazaiak vezető találata. A fordulás után aztán jöttek sorban a tatabányai gólok – ez volt az ESMTK egymás utáni harmadik veresége (0-5).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015