Labdarúgás

Négy csapatunk örülhetett

2017-05-11 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótláscsapatai közül a legutóbbi fordulóban az idősebbek szerepeltek jobban. Az öt gárda három győzelem és egy döntetlen mellett egy vereséget könyvelhetett el.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes a dobogóra hajtó Jászberényi FC vendége volt. Az esélyesebb hazaiak a 37. percben emberelőnybe kerültek, ám a vezetést az erzsébetiek szerezték meg, a 60. percben Viza Krisztián talált a kapuba. Hat minutummal később egyenlítettek a jászságiak, de még egyszer nem tudták feltörni a tíz emberrel játszó piros-fehérek védelmét (1-1).

Az U17-eseknél a JFC negyedikként várta az éllovas ESMTK-t, és már az első percben gólt szerzett. A berényiek az első félóra végéig őrizték előnyüket, ekkor Majtényi Milán vette be a hazaiak kapuját. A második félidőben érvényesült az erzsébetiek nagyobb tudása, a játékrész közepén Tóth Dávid, majd hajrában ismét Majtényi volt eredményes (3-1).

Az U16-os csapat a középmezőny első felében tanyázó ASR Gázgyárhoz látogatott a Sujtás utcába (a képen). Az óbudaiak a 9. percig tartották magukat, Verhoczki László zörgette meg a hazaiak hálóját. A félidő közepén Ködöböcz András, majd néhány perccel később Albert Ádám növelte a piros-fehérek előnyét. Az utolsó pillanatokban Verhoczki találata tette fölényessé az erzsébetiek győzelmét (4-0).

Az U15-ös korosztályban a Zodony utcában fogadta az ESMTK a valamivel előrébb álló Goldball ’94 FC-t. Fél óra elteltével Albert Ádám szerezte meg a vezetést, és több gól már nem esett (1-0).

Az U14-esek szenvedték el a forduló egyetlen erzsébeti vereségét. Ebben a mezőnyben bajnokesélyes a Goldball, és ennek megfelelően nagy fölényben játszott. A 23. percben került előnybe a vendégcsapat, és a lefújásig tizenegyig jutott (0-11).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015