Labdarúgás

Négy csapatunk örülhetett

2017-04-10 Nyomtatás

Az előző heti K.O. után – öt meccsből öt vereség – a legutóbbi fordulóban talpra álltak az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai. Fiataljaink négy győzelmet könyvelhettek el, és csupán egyszer maradtak pont nélkül.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes Balassagyarmaton lépett pályára a BSE Palóc Farkasok UPE gárdája ellen. Félórányi játék után Palánkai Soma szerzett vezetést az ESMTK-nak, majd rögtön a szünet után Hetesi Dávid növelte az erzsébetiek előnyét. Negyedórával a vége előtt szépítettek a hazaiak, de a hajrá a piros-fehéreké volt. Előbb Maafi Dániel vette be a gyarmatiak kapuját, majd a három perccel korábban beállt Bojtár Bence tette fölényessé a győzelmet (4-1).

Az U17-es csapat a legutóbbi hazai vereség után nagyon akart győzni, de a Balassagyarmat az 53. percig tartotta magát. Ekkor Dolezsál Richárd törte meg a Palóc Farkasok ellenállását, majd a félidő közepén Himonakis Dániel szerezte a második erzsébeti gólt. Az utolsó tizenkét percben aztán hengerelt az ESMTK. Verhoczki László, Dolezsál, Lőrincz Gergely és Medgyesi Márk is megzörgette a hazaiak hálóját (6-0).

Az előző fordulóban az Újpest FC ellen rangadót vesztő U16-os együttes egy korábbról elhalasztott mérkőzésen csapott össze a Mészöly Focisuli gárdájával. A Vízművek pályáján (a képen) a második félidő elején született az első gól, Nagy József talált a házigazdák kapujába. A játékrész közepén Halácsi Fülöp állította be a végeredményt (2-0).

Az U15-ös csapat a III. Ker. TVE-t fogadta a Zodony utcában, és az óbudaiak gond nélkül érvényesítettek a papírformát. A 40. percig még csak két góllal vezettek a vendégek, de a folytatásban kiütötték az erzsébetieket (0-9).

Az U14-esek párharcában az ESMTK volt az esélyes a III. Ker. TVE ellen. Pozsonyi Kristóf már a 6. percben megszerezte a vezetést, majd bő tíz minutummal később Tóth Szabolcs növelte az erzsébetiek előnyét. A második félidő közepén Nagy Péter találatával vált fölényessé a mieink sikere (3-0).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015