Labdarúgás

Másodszor is halasztanak

2018-03-20 Nyomtatás

Március első vasárnapján a nagy havazás miatt játékra alkalmatlan volt az Erzsébet SMTK stadionja, ezért elmaradt a Tállya elleni idénynyitó. A mérkőzést 21-én, szerdán játszották volna le, de az időjárás ismét közbeszólt.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A tél csak nem akar elvonulni, március idusát követően ismét „támadott”, méghozzá hideg széllel, esővel, országos havazással. Az ESMTK aktuális bajnoki meccse szombaton a felázott pálya miatt elmaradt Füzesgyarmaton, és ahogy arra már vasárnap is lehetett számítani, a Tállya elleni találkozó újabb időpontjában sem lesz mérkőzés az Ady Endre úti stadionban.

– Bár vasárnap délelőtt óta sokat olvadt, azért még a pálya nagy részét hó és fagyott latyak borítja – mondta Harót János, az Erzsébeti SMTK elnöke. – MInden nap próbáljuk hengerelni, hogy minél több vizet szorítsunk ki, ami aztán később elpárolog, de egyelőre még messze vagyunk attól, hogy futballozni lehessen a pályán. Az biztos, hogy az időjárás nem kevés kárt okozott a talajban, így ha vasárnapra javul is a helyzet, nem lesz könnyű dolguk a csapatoknak.

A kiírás szerint március 25-én, 16 órakor (figyelem, óraátállítás!) a Gyöngyösi AK együttesét fogadja az ESMTK. Ami pedig az elmaradt mérkőzéseket illeti, a Tállyával április 4-én, szerdán 16 órakor, a Füzesgyarmattal pedig április 18-án, szerdán 16.30-kor játszanak az erzsébetiek.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015