Labdarúgás

Majdnem megverték az éllovast

2017-05-18 Nyomtatás

A negyedik tavaszi fordulóból elhalasztott mérkőzésen hajszál híján legyőzte az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata a bajnokesélyes Pénzügyőrt, a mérkőzés 3-3-as döntetlennel zárult.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A listavezető Pénzügyőr látogatott a Zodony utcába, amely eddigi tizennyolc mérkőzése közül tizenhatot megnyert. A bajnoki címre hajtó vendégek már a 8. percben megszerezték a vezetést, majd negyedórával később növelték előnyüket. A piros-fehérek azonban nem adták fel, és az első félóra végén Som Zsolt révén szépítettek.

A második félidőt jól kezdték az erzsébetiek, és a csereként pályára lépett Urgyán Miklós egyenlített. Lendületben maradt az ESMTK, és nem sokkal később Fehér Csaba góljával átvette a vezetést. Már-már úgy tűnt, elszenvedi második vereségét a Pénzügyőr, ám egy perccel a vége előtt ismét betaláltak a pasarétiek (3-3).

Ezzel a döntetlennel az erzsébetiek három fordulóval az idény vége előtt kétpontos előnyre tettek szert az Ikarus BSE-vel szemben a harmadik helyért zajló versenyben. A két csapat május 19-én, pénteken este fél 8-kor küzd meg egymással a Zodony utcában.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015