Labdarúgás

Kis focisták, nagy lelkesedéssel

2016-10-06 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK ismét U7-U9 futballfesztivált rendezett a Bozsik-program keretében. A helyszín ezúttal is a Zodony utcai létesítmény volt.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U7-es tornán három pályán zajlottak a mérkőzések, amelyeken három-három fős csapatok játszottak. A piros-fehérek a Soroksár, a Merkapt, az Airnergy és a Puebla Focisuli ellen mutatták meg ügyességüket. Akik éppen nem fociztak, egy úgynevezett műhelyben gyakorolhattak. Az ESMTK-ban Angyal Adrián, Szabó Levente és Pintyi János szerepelt. Adrián nemcsak az erzsébeti együttesben, hanem az egész tornán is az egyik legjobban cselező játékosnak bizonyult.
Az U9-es csapatok négy pályán küzdöttek meg egymással. Ezen a tornán már voltak kapusok, és négy mezőnyjátékos igyekezett túljárni az eszükön. Nem panaszkodhattak meccshiányra a srácok, nyolc együttes vett részt a tornán: a két ESMTK-n kívül az Airnergy I és II, a Soroksár I és II, a Puebla Focisuli és a Merkapt csapata lépett pályára. Az erzsébetieknél Kozselka Balázs, Lajkó Sándor, Dzielszky Donát, Styeták János, Likó Géza, Béres Norbert, Kovács Levente, Bazsó Tamás és Szabó János szerepelt. Az edzők szerint Likó és Szabó nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015