Labdarúgás

Kezdődik a felkészülés

2018-01-09 Nyomtatás

Harminchét nappal az utolsó tavalyi bajnoki mérkőzés után megkezdi felkészülését a március elején kezdődő tavaszi idényre az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata. Egyelőre az őszi kerettel, de néhány változás minden bizonnyal lesz majd az öltözőben.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az ősszel nagyszerűen szereplő „Liza” játékosai úgy vonultak téli pihenőre, hogy kaptak egyénre szabott mozgásprogramot, amit az ünnepi időszakban is végre kellett hajtaniuk. Először január 9-én, kedden találkozik a szakmai stáb a csapat tagjaival.

– Remélem, mindenki a megbeszéltek szerint töltötte az elmúlt heteket – mondta Turi Zoltán, az Erzsébeti SMTK vezetőedzője. – Az első héten különböző felmérésekkel kezdünk, ezeken kiderül, ki, milyen állapotban érkezett vissza a szabadságról. Tornateremben zajlik majd mindez, aztán a jövő héttől heti négy edzésünk lesz a Zodony utcai sportközpontban, természetesen az időjárás függvényében. A folytatásban pedig már minden nap eddzünk, azaz fokozatosan terheljük a játékosokat.

Ami a személyi ügyeket illeti, a szakember egyelőre nem tudott konkrétumokról beszámolni. A téli átigazolási időszak január közepén kezdődik, és bár már több, erősítést jelentő labdarúgóval tárgyaltak az erzsébetiek, megállapodás érthetően még egyik esetben sem született. Mint ahogy az esetleges távozókról sem tudni, ki az, aki végül máshol próbál szerencsét.

A tervek szerint január 31-én, szerdán 16.30-kor játssza első felkészülési mérkőzését az ESMTK, akkor az NB II-es Szolnoki MÁV csapatát fogadják a piros-fehérek a Zodony utcában. Attól kezdve szerda-szombat ritmusban követik egymást az edzőmeccsek, összesen négy hazai és négy idegenbeli találkozó szerepel az előzetes programban.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015