Labdarúgás

Kevés hiányzott a pontszerzéshez

2016-10-30 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata az NB III Keleti csoportjának egyik bajnokesélyeséhez látogatott. Kazincbarcikán egy órán át vezettek a piros-fehérek, de aztán vitatható körülmények között fordított a KBSC, és így pont nélkül utazhattak haza az erzsébetiek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Három kulcsembere nélkül állt fel Kazincbarcikán az Erzsébeti SMTK a bajnoki címre törő hazai együttes ellen. Boda József és Bukovec Jasmin sérülés, Turi Dániel pedig sárga lapok miatt nem játszhatott. Csak a kispadon kapott helyett az utóbbi időben kezdőként szereplő Ruff Márk, aki szintén sérüléssel bajlódott.

Az előző napi kiadós eső után mély talajú pályán feszültek egymásnak a felek. A kezdeti mezőnyjátékot követően jobb oldalról jutott szöglethez az ESMTK, amelyet Kozma Milán ívelt középre, és Hegedűs Edvin tíz méterről a kapu bal oldalába fejelte a labdát. Ezután feljebb jöttek a barcikaiak, és két lehetőségük is volt, az egyiket fölé lőtték, a másikat Bonica Sebastian védte. Az első félóra végén egy labdavesztés után támadtak a hazaiak, és az egyik erzsébeti védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a jó irányba vetődő Bonica kiütötte a bal alsó sarokból. Nem sokkal ezután egy bal oldali ESMTK-akció végén a középen érkező Lázár Benjamin nyolc méterről a kapu mellé pörgette a labdát. A szünetig hátralévő időben többször is próbálkoztak az erzsébetiek, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott.

A fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a Kazincbarcika, de gólhelyzeteit elhibázta. Aztán a 70. percben egy kapu előtti kavarodás után Bonica megfogta a labdát, ám az alapvonaltól 3-4 méterre álló asszisztens gólt jelzett. Öt perccel később a KBSC szögletzászlójánál Hegedűst fellökték, a játékvezető azonban továbbot intett, és az ellentámadás végén megszületett a hazaiak második találata. Újabb nyolc perc múlva egy rosszul sikerült lövés is utat talált az ESMTK kapujába.

– Bosszantó úgy kikapni, hogy a hetvenedik percig vezettünk, különösen egy bajnokságra törő csapat otthonában – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Sajnos most sem maradtak el a védelmi hibáink, bár a szomszéd megyéből érkezett játékvezetők is érdekesen ítéltek meg néhány szituációt…

Az ESMTK legközelebb november 5-én, vasárnap 13.30-kor lép pályára az Ady Endre úton az FC Hatvan ellen.   

 

Kazincbarcikai SC–Erzsébeti SMTK 3-1 (0-1)

ESMTK: Bonica – Madarász, Privigyei, Mátyás, Tóbiás – Lázár, Kozma, Bányai, Markovics – Hegedűs, Németh Z. (Murinai, 78.)

G.. Hegedűs (10.)

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015