Labdarúgás

Kettős győzelem a szezonzárón

2016-12-07 Nyomtatás

Befejeződtek a küzdelmek az utánpótlás-bajnokságokban is. December első hétvégéjén a két idősebb korosztály számára ért véget az őszi szezon. Az Erzsébeti SMTK csapatai győzelemmel zárták a 2016-os esztendőt.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-esek az utolsó fordulóban az éllovas Tabáni Spartacus vendégei voltak a Sport 11 Sport- és Szabadidőközpontban. Bár a találkozó esélyesei a hazaiak voltak, mégis a piros-fehérek szereztek vezetést, a 33. percben Szabó Norbert talált a kapuba. A fordulás után sem tudtak gól lőni a budaiak, nem úgy az erzsébetiek. A játékrész közepén Daruka Dominik volt eredményes, és végül a papírformát felborítva 2-0-ra nyert az ESMTK, amely így a 8. helyen várja a tavaszi folytatást.

A csoportját vezető U17-es gárda rangadót vívott idegenben a második helyezett Tabáni Spartacusszal. Hajtós mérkőzést játszott a két csapat, és egy szépségdíjas bombagóllal került előnybe félóra elteltével az ESMTK. A második félidőben egy kontra után ismét betaláltak a piros-fehérek, a 76. percben Sápi Dániel zörgette meg a hálót. Kevéssel a lefújás előtt szépítettek a hazaiak, de ez nem ért pontot a számukra, 2-1-re győztek az erzsébetiek. A csapat százszázalékos teljesítménnyel, nyolcpontos előnnyel áll az első helyen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015