Labdarúgás

Két pont a pályán maradt

2016-08-30 Nyomtatás

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 4. fordulójában az Erzsébeti SMTK a Diósgyőri VTK II-t fogadta az Ady Endre úton. A két piros-fehér csapat mérkőzésén a hazaiak játszottak fölényben, ám helyzeteiket – köztük egy tizenegyest is – elhibázták, így meg kellett elégedniük egy ponttal.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébeti szurkolók ereiben meghűlt a vér az első percben, amikor egy védelmi hibából helyzetbe került a DVTK, de szerencsére nem lett gól belőle. Akkor még senki gondolta, hogy ez volt a vendégek utolsó veszélyes akciója. A hazaiak előbb Hegedűs Edvin, majd Privigyei Ádám fejesénél álltak legközelebb a gólszerzéshez, utóbbi kísérlet a kapufán csattant.

A találkozó képe a szünet után sem változott. Sorra dolgozta ki kisebb-nagyobb helyzeteit az ESMTK, de a pontot az i-re nem sikerült feltenni – még büntetőből sem. Alig több mint negyedóra telt el a második félidőből, amikor Bukovec Jasmint rántották le a tizenhatoson belül, a tizenegyesből Boda József a jobb sarkot célozta meg, ám a diósgyőriek kapusa hárította a lövést. Később Németh Zoltán, Turi Dániel és Boda is bevehette volna a DVTK kapuját, de egy kicsi mindig hiányzott a gólhoz.

– Két pontot a pályán hagytunk – mondta bosszúsan Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzője. – A mérkőzésen végig jobbak voltunk, mi irányítottuk a játékot és sok helyzetünk volt. Ám amíg nem tanuljuk meg kihasználni a lehetőségeinket, addig értékes pontokat hagyunk elveszni. Négy meccs alatt ez volt a második kihagyott tizenegyesünk, és most is nulla-nullánál… Az viszont pozitívum, hogy két NB I-es klub második csapata ellen sem kaptunk gólt.

Az ESMTK legközelebb szeptember 3-án, szombaton 16.30-kor lép pályára az eddig veretlen Putnok vendégeként.

 

Erzsébeti SMTK–Diósgyőri VTK II 0-0

ESMTK: Bonica – Madarász, Privigyei, Mátyás, Tóbiás – Lázár, Turi D., Bányai, Boda – Hegedűs (Németh Z., 61.), Bukovec (Ruff, 80.)

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015