Labdarúgás

Kellemetlen meglepetés a rajton

2017-03-08 Nyomtatás

Megkezdődött a tavaszi idény az utánpótlás-bajnokságokban is. Az Erzsébeti SMTK számára nem indult jól a szezon, csupán az U16-osok tudtak győzni, és először vesztett pontokat az eddig százszázalékos U17-es gárda.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes a dobogóra esélyes Mezőkövesdet fogadta a Zodony utcában. A szünetben Viza Krisztián találatával az erzsébetiek vezettek, sőt a fordulás után egy gyors gólváltást követően 2-1-re is. Aztán bő egy perc alatt kétszer is bevették az ESMTK kapuját a borsodiak, majd fölényessé tették győzelmüket (2-5).

Az U17-esek is a Mezőkövesddel játszottak, és szintén nyert helyzetből vesztettek. Sápi Dániel góljával a piros-fehérek szereztek előnyt, majd a vendégek egyenlítése után nem sokkal Tóth Dávid is betalált. A félidő végén 2-2-re módosult az állás, majd a második játékrészt góllal kezdték a kék-sárgák. Az erzsébetiek hiába igyekeztek, nem tudtak változtatni az eredményen, így a bajnokság során először vesztettek pontokat, ráadásul rögtön hármat (2-3).

A bajnoki címért versengő U16-os csapat a pontnélküli Lőrinc Uniteddel csapott össze az egykori klasszisról, Deák Ferencről elnevezett sporttelepen (a képen). Már a 6. percben megszerezte a vezetést az ESMTK, és a félidőben 13-0 volt az állás. A fordulás után még nyolcszor zörgették meg a lőrinciek hálóját az erzsébetiek. A gólszerzők: Berényi Rómeó, Tóth Dávid (3-3), Nagy Dominik, Verhoczki László, Sikula Előd, Albert Ádám, Lőrincz Gergely, Halácsi Fülöp, Boros Dániel (2-2), Farkas Tamás (21-0).

Az U15-ösöknél az erzsébetiek a bajnokságra hajtó Szolnoki MÁV-hoz látogattak. Már a meccs elején hátrányba kerültek a piros-fehérek, és Berényi Rómeó csak 0-4 után szépített (1-5). Az U14-eseknél két középcsapat találkozott, és Márkus Barnabás már a 4. percben gólt szerzett a Szolnok ellen. A hazaiak a szünet után azonnal egyenlítettek, és mivel az eredmény a későbbiekben nem változott, egy ponttal utazhattak haza a pesterzsébetiek.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015