Labdarúgás

Kaiser-mesterhármas Budafokon

2016-11-06 Nyomtatás

Az old boys labdarúgó-bajnokság idei utolsó fordulójában a Budatétény vendége volt az Erzsébeti SMTK a Budafoki MTE sporttelepén. A hazaiak alaposan ráijesztettek a piros-fehérekre, az 50. percben már két góllal vezettek, de az ESMTK többek között Kaiser György mesterhármasával fordított.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Meglehetősen későn, este fél kilenckor kezdődött a mérkőzés a Promontor utcai BMTE-pályán. A Budatétény SE eddig csak nyolc mérkőzést játszott, ezen öt pontot szerzett, így az ESMTK esélyesebbnek tűnt.

Az első félidőben azonban csak a hazaiak találtak a kapuba, a 25. percben kerültek előnybe. A szünet után közel negyedóra telt el, amikor ismét a Budatétény ért el gólt. Veszni látszott a hajó, de ekkor végre beindult az erzsébeti gépezet. Kaiser György az 51. percben szépített, majd négy minutummal később egyenlített is. Már csak hat perc volt hátra, amikor Kollár Ferenc révén fordított az ESMTK, aztán a 67. percben Kaiser tette fel a koronát addigi teljesítményére. Az erzsébetiek nagyszerű utolsó húsz percet produkáltak, és végül megérdemeltek távoztak három ponttal a XXII. kerületből. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015