Labdarúgás

Hol lehet itt focizni?

2017-02-10 Nyomtatás

Ahogy az országban mindenütt, Pesterzsébeten is komoly gondot okozott a labdarúgópályán a havazás, aztán a jég, majd az olvadás és az eső. Az ESMTK vezetése azonban bízik benne, hogy a bajnoki rajtra minden rendben lesz az Ady Endre úti stadion játékterével.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az időjárás nem volt kegyes a magyar labdarúgócsapatokhoz az idei évből eddig eltelt néhány hétben. A kemény mínuszok miatt megfagyott a talaj, aztán jött a havazás, majd a jég és az olvadással egyszerre érkező esőzés, így a pályák talaja szinte mindenütt használhatatlanná vált. Az Erzsébeti SMTK Ady Endre úti stadionjában sem lehetett futballozni.

– A pályát eleinte hó, majd jég borította, és az olvadás után a víz volt az úr – mondta Harót János, a klub elnöke. – A talaj kímélése érdekében sem korábban, sem mostanában nem mentünk fel a játéktérre, rábíztuk a természetre a dolgot. A csapataink a Zodony utcai sporttelepen lévő műfüves pályákon készültek, az edzőmérkőzéseket is itt vagy idegenben játszották.

Az NB III küzdelmei február 18-19-én folytatódnak, az ESMTK vasárnap, 14 órakor játszik a Hajdúböszörmény ellen. Harót János elmondta, amennyiben az Ady Endre úton nem lehet futballozni, akkor kérvényezni fogja a klub, hogy ezt a meccset a Zodony utcában, a műfüves nagypályán rendezhesse meg.    

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015