Labdarúgás

Hét mérkőzés a bajnoki rajtig

2017-01-22 Nyomtatás

Január 9-én kezdte meg a felkészülést a bajnoki folytatásra az ESMTK NB III-as labdarúgócsapata. A piros-fehérek túl vannak az első edzőmérkőzésükön, és a tervek szerint a Hajdúböszörmény elleni meccsig még hétszer lépnek pályára.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A 2017-es év első mérkőzésén a Vecsés FC látogatott a Zodony utcába. Az első félidőben érintetlenek maradtak a hálók, a második játékrészben egy öngóllal és az RKSK-tól érkezett Mohácsik Gábor találatával alakult ki az 1-1-es végeredmény.

Az erzsébetiek a tavaszi bajnoki rajtig további hét felkészülési mérkőzést játszanak. A tervezett program: Csepel (január 25., szerda, 17 óra, Zodony u.), Bp. Honvéd II (január 28., szombat, 11 óra, Zodony u.), Diósd (február 1., szerda, 17 óra, Diósd), Dabas (február 4., szombat, 11 óra, Dabas), Paks II (február 8., szerda, 17 óra, Zodony u.), MTK II (február 11., szombat, 11 óra, Zodony u.), Vízművek (február 15., szerda, 17 óra, Zodony u.).

A bajnokság első meccsén, február 19-én, vasárnap a Hajdúböszörményi TE látogat az Ady Endre útra, az összecsapás 14 órakor kezdődik. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015