Labdarúgás

Hét gól, négy pont

2017-10-15 Nyomtatás

Az elmúlt hétvége már jobban sikerült az ESMTK utánpótlás labdarúgócsapatainak, mint az előző kettő, bár nagy örömre azért így sincs okunk.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes sorozatban harmadszor játszott otthon, a Zodony utcában, egy-egy döntetlen és vereség után végre nyert, megszerezve ezzel harmadik bajnoki győzelmét. A piros-fehérek a hozzájuk hasonlóan nyolcpontos 1908 SZAC gárdáját fogadták, és a szünetig nem bírt egymással a két csapat. A fordulást követően előbb Tarnóczy Ticián, majd Takács Tamás vette be a pestlőrinciek kapuját. A végeredmény nem sokkal a lefújás előtt Tarnóczy állította be (3-0).

Az U17-esek az eddigiek alapján az esélytelenek nyugalmával várhatták az 1908 SZAC elleni találkozót. A vendégek már a 4. percben előnybe kerültek, amelyet félóra elteltével növeltek. A szünet előtt Tibor Tomaj szépített, de a második félidőt két gyors góllal kezdték a lőrinciek. Húsz perccel később ismét hamar duplázott a SZAC, és Schneider Péter ugyan megszerezte az ESMTK második találatát, az utolsó szó a kék-feketéké volt (2-6).

Az U15-ösök sem reménykedhettek könnyed ellenállásban, az FC Esztergom korábbi meccsein csak egyszer nem győzött. Negyedóra játék után meglepték az erzsébetiek a hazaiakat a szigeti sporttelepen (a képen), Nagy Péter volt a góllövő. Sajnos csak tíz percig tartott a vezetés, majd a fordulás után még kétszer eredményesek voltak a Duna-partiak (1-3).

Az U14-eseknél az Esztergom három ponttal állt jobban a mieinknél, és már a 3. percben előnyhöz jutottak. A második félidő elején is esett gól, de ezt az erzsébetiek szerezték Szűcs Levente révén. A hátralévő időben már született újabb találat, így csapatunk egy ponttal utazhatott haza a Bazilika városából (1-1).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015