Labdarúgás

Hat pont Hatvanból

2017-03-30 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK nagypályás utánpótláscsapatai közül ezúttal az idősebbek teljesítettek jobban, a két alsó korosztály együttese viszont nem szerzett pontot.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-esek két vereséggel kezdték a 2017-es évet, míg az FC Hatvan hasonló korú csapata két győzelemmel. A felek hatvani összecsapása is úgy indult, hogy folytatódik mindkét sorozat, az első félidő közepén vezetést szereztek a hazaiak. A szünet előtt azonban Szabó Márk egyenlített, majd kevéssel a fordulás után Viza Krisztián találatával már az erzsébetieknél volt az előny. Tíz perccel később Maafi Dániel biztossá tette az ESMTK vezetését, és bár szépítettek a hatvaniak, a lefújáskor a piros-fehérek örülhettek (3-2).

Az U17-esek listavezetőként utaztak a sereghajtó FC Hatvanhoz, és magabiztosan érvényesítették a papírformát. Szász Bence már a 6. percben betalált a hazaiak kapujába, majd Bodnár Martin és Sápi Dániel növelte az előnyt. A második félidő elején Szász két perc alatt két gólt szerzett, ezután Tóth Dávid és Dolezsál Richárd következett. A hatvaniak szépítő gólját követően ismét Sápié volt a nyolcadik erzsébeti találat, a végén pedig mindkét gárda szerzett még egyet, a piros-fehérekét Himonakis Dániel (9-2).

Az U16-osok egyértelmű esélyesként fogadták a Zodony utcában a Pestszentimrei SK-t. Negyedóra elteltével Lőrincz Gergely vette be a vendégek kapuját, majd nem sokkal később egyenlített a PSK. A szünet előtt Berényi Rómeó szerzett ismét vezetést az ESMTK-nak, mérkőzés hajrájához közeledve pedig Lőrincz duplázott (3-1).

Az U15-ös gárdának előzetesen nem sok esélyt adtak a bajnoki címre pályázó Újpest FC ellen, és sajnos nem borult fel a papírforma. Az első játékrész végén két góllal vezettek a vendégek, majd még három találatot szereztek (0-5).

Az U14-eseknél ugyan csupán hat pont választotta el az ESMTK-t az Újpesttől, de a szerzett és a kapott gólok tekintetében sokkal jobban álltak a lila-fehérek. A vendégek első találatára Nagy Péter még gyorsan válaszolt, de ettől kezdve már csak az újpestiek voltak eredményesek, és kiütéses győzelmet arattak (1-8).   

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015