Labdarúgás

Három új fiú Erzsébeten

2017-01-29 Nyomtatás

A téli átigazolási időszakban rendszerint van mozgás a labdarúgócsapatok kereteiben. Az Erzsébeti SMTK öltözőjében is történt némi változás.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az őszi idény nem úgy sikerült az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata számára, ahogy azt a szurkolók és a vezetők szerették volna. Ebben az is közrejátszott, hogy a piros-fehérek két legkreatívabb, leggólerősebb játékosa, Boda József és Bukovec Jasmin hetekre kidőlt, illetve sérülten játszott, ráadásul rájuk tavasszal sem számíthat a csapat. Ezért várható volt, hogy a lehetőségekhez mérten erősíteni fog a télen az ESMTK.

Január végéig két futballista távozott az Ady Endre útról, Hegedűs Edvin és a saját nevelésű Daruka Dominik más klubban folytatja pályafutását. Turi Zoltán csapatában játszik ezentúl a Dabas-Gyón gárdájától érkezett, 27 éves Horváth Richárd, aki csatárként és a támadósor mögötti árnyékékként is hasznos tagja lehet az ESMTK-nak. A Rákosmente KSK-tól jött Pesterzsébetre a 23 esztendős belső középpályás, Mohácsik Gábor. A harmadik új fiú a délvidéki, zombori születésű, de régóta magyar állampolgár Denis Brkic (a képen), aki korábban Budaörsön futballozott, legutóbb pedig az osztrák ötödosztályú SV Entholzer Pichl együttesében, amely az őszi idény után a 6. helyen áll a Bezirksliga Süd (Déli) csoportban. A 23 éves, technikás játékos bal oldali futóként, szélsőként segíthet a piros-fehéreknek.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015