Labdarúgás

Harmincöt erzsébeti gól egy meccsen

2016-12-01 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótláscsapatai közül a két listavezető, az U17-es és az U16-os együttes fölényes győzelmet aratott az utolsó novemberi fordulóban. Utóbbi gárda 35 gólt rámolt be gyengécske ellenfele kapujába, Pataki Gergő tizenhetet szerzett.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es együttes az eddig négy ponttal kevesebbet gyűjtött Eger SE-t fogadta a Zodony utcában. Az első negyedóra végén Viza Krisztián, az első óra végén pedig a csereként pályára lépett Budai Csaba vette be a hevesiek kapuját, és úgy tűnt, nő majd a különbség a tabellán a két csapat között. Ám előbb szépítettek, majd a 92. percben egyenlítettek az egriek (2-2).

Az U17esek összecsapásán toronymagas esélyes volt az ESMTK, és a piros-fehérek hozták is a papírformát. Dolezsál Richárd a 18. percben mattolta először a hevesiek védelmét, majd nem sokkal később ismét ő volt eredményes. A szünet előtt Sápi Dániel is a hálóba talált, ám ezután a 76. percig kellett várni az újabb erzsébeti gólra. Ekkor Zai Kristóf örülhetett, a hajrában pedig Bodnár Martin és újra Sápi vette be a vendégek kapuját (6-0). Az ESMTK ezzel megszerezte 13. győzelmét, és továbbra is százszázalékos.  

A szintén csoportja élén álló U16-os gárda a mezőny egyik leggyengébb csapatával a Ferencvárosi FC-vel játszott, ugyancsak a Zodony utcában. Pataki Gergő már a 2. percben megkezdte a gólgyártás, és az erzsébetiek meg sem álltak 35-ig(!). A szünetben 16-nál jártak a piros-fehérek, és ezt a lefújásig még tizenkilenccel megtoldották. Pataki 17, Pető Dániel 5, Berényi Rómeó 4, Ködöböcz András 3, Tóth Dávid és Verhoczki László 2-2, Boros Tamás és Farkas Dániel 1-1 gólt szerzett (35-0).

Az U15-ösök a harmadik Budai FC-Tabáni Spartacus vendégei voltak a sportt 11 Szabadidőközpontban (a képen). A 8. percben Berényi Rómeó az erzsébetieknek szerzett vezetést, ám nem sokkal később egyenlítettek a hazaiak. A szünet után már a budaiaknál volt az előny, amelyet a hajrában megtoldottak még egy góllal (1-3).

Az U14-eseknél a Budai FC-Tabáni Spartacus az éllovas, így a házigazda volt az esélyesebb. Sajnos nem borult fel a papírforma, az első félidőben három gólt is szereztek a hazaiak. A folytatásban még egyszer betaláltak, így magabiztosan győztek (0-4).    

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015