Labdarúgás

Hajszálon múlt a győzelem

2017-05-14 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK egy gólt szerzett és sok helyzetet kihagyott Hatvanban az NB III Keleti csoportjának 31. fordulójában, és ez megbosszulta magát, a lefújás előtt egyenlítettek a hazaiak.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébetiek három kulcsemberük nélkül léptek pályára Hatvanban: a kapus Bonica Sebastian eltiltás, Murinai Barnabás és Horváth Levente pedig térdsérülés miatt nem játszhatott. Az előző fordulóban visszatérő Boda József ezúttal már a kezdők között kapott helyet, csakúgy, mint a legutóbb kisebb sérülés miatt lecserélt Privigyei Ádám.

Az első félidő jórészt mezőnyjátékkal és sok párharccal telt el. Az erzsébetiek akcióiban több veszély volt, az egyik támadás végén Bányai Róbert labdájával Horváth Richárd lépett ki, de a kifutó hatvani kapus hárította a lövését. A szünetben cserére kényszerült Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzője, a héten lábfájása miatt külön edző Mohácsik Gábor nem tudta folytatni a játékot.

A fordulás után egyre-másra alakították ki a gólhelyzeteket az erzsébetiek, de azokat sorra ki is hagyták, Németh Zoltán (háromszor) és Horváth Richárd sem tudta kihasználni lehetőségét. A vezető találat egy szöglet után született, Horváth R. beadását Turi Dániel kapásból vágta a léc alá. A kimaradt helyzetekért és a rossz utolsó passzok miatt meghiúsult lehetőségekért nagy árat fizetett az ESMTK. Egy hatvani támadás során a kipattanó labdát a tizenhatos előteréből az erzsébeti kapuba lőtték a hazaiak, akik az utolsó percekre emberhátrányba kerültek. Ezt követően mindkét csapat eldönthette volna a meccset, de sem itt, sem ott nem tudták kihasználni a helyzetet a játékosok, így maradt a döntetlen.

– Bosszús és csalódott vagyok – mondta Turi Zoltán. – Ennyi helyzetből meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, ehelyett a végén kaptunk egy gólt, és csak egy pontot vihettünk haza. Aminek viszont örülhetünk, hogy Boda Józsi végigjátszotta a meccset és jól megoldotta feladatát, valamint dicséretet érdemel a beugró kapus Meszesán Norbi, aki a kötelezőkön kívül egy ziccert is hárított.

Az ESMTK legközelebb május 21-én, vasárnap 18 órakor lép pályára az Ady Endre úton, az ellenfél a három ponttal és öt hellyel jobban álló Nyírbátor lesz.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015