Labdarúgás

Ha csak az eredményt nézzük…

2016-10-03 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata az NB III Keleti csoportjának legutóbbi fordulójában háromgólos vereséget szenvedett Salgótarjánban. A mérkőzés képe alapján azonban egyáltalán nem volt sima a hazaiak győzelme.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébetieknél lejárt az eltiltása a kapus Bonica Sebastiannak és Bányai Róbertnek, mégsem tudott a legjobb összeállításában pályára lépni a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban az ESMTK. A meccs előtt három nappal ugyanis az edzésen letapadt Boda József jobb lába, megsérült a térde, ezért ki kellett hagynia a nógrádi mérkőzést.

Az első félidőben jól játszottak a piros-fehérek, lényegében az történt a gyepen, amit Turi Zoltán vezetőedző eltervezett. Sokkal veszélyesebb támadásokat vezetett az ESMTK, Bukovec Jasmin kiszorított helyzetből leadott lövését védte a tarjáni kapus. Igazi ziccer viszont nem alakult ki, mindig közbejött egy apró hiba. Aztán a játékrész közepén a semmiből megszerezte a vezetést a STC: a hazaiak egy jobb oldali beadás után találtak a kapuba. Néhány perccel később Bukovec szögletére Privigyei Ádám érkezett, fejesét a tarjáni hálóőr és a kapufa hárította.

A szünetben az öltözőben átbeszélték a teendőket az erzsébetiek, mire kell figyelni támadásban és védekezésben. Ám bő negyedóra alatt szertefoszlott a piros-fehérek minden reménye. Előbb a kapufa segítségével növelte előnyét a Salgótarján, majd egy ziccerből háromgólosra nőtt a különbség.

– Egy jó első félidő után egy értékelhetetlen másodikat játszottunk – mondta tömören a mérkőzésről Turi Zoltán. – Aki csak az eredményt látja, sima tarjáni győzelemre gondol, pedig sokáig úgy tűnt, joggal bízhatunk abban, hogy nem távozunk üres kézzel a megyeszékhelyről.

Az erzsébetiek legközelebb október 9-én, vasárnap 15 órakor a BKV Előrét fogadják az Ady Endre úti stadionban.

 

Salgótarján–Erzsébeti SMTK 3-0 (1-0)

ESMTK: Bonica – Madarász, Privigyei, Mátyás, Tóbiás – Lázár (Ruff, 65.), Turi D., Bányai (Murinai, 76.), Kozma – Németh Z., Hegedűs (Kozma, 70.), Bukovec   

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015