Labdarúgás

Győztes gól a hajrában

2016-09-03 Nyomtatás

A II. osztályú old boys-bajnokságban második mérkőzését is megnyerte az Erzsébeti SMTK. A harmadik vonalból felkerült piros-fehérek ezúttal Óbudáról, a III. Ker. TVE pályájáról hozták el a három pontot.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A második fordulóbeli ellenfél az előző szezonban elért eredményei alapján erősebbnek tűnt, mint a nyitányon legyőzött Bp. Erőmű, a III. Ker. TVE plusz 20-es gólkülönbséggel hatodikok lettek.

Az első félidő közepén Kaiser György megszerezte a vezetést az ESMTK-nak – az erzsébetiek 19-esének ez volt a harmadik találata az új idényben. A pihenőre mégis a hazaiak vonulhattak jobb kedvvel, ugyanis kevéssel a szünet előtt sikerült egyenlíteniük.

A folytatásban igyekeztek a csapatok, de sokáig úgy tűnt, eredménytelenül, és döntetlen lesz a vége. Egy perccel a lefújást megelőzően azonban Kollár Ferenc révén megszületett az ESMTK második gólja, ami egyben a győzelmet is jelentette.

Az old boys-együttes legközelebb szeptember 9-én, pénteken, 18 órakor lép pályára a Zodony utcában a Szenior SE Százhalombatta ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015