Labdarúgás

Győzelem az Újpest ellen

2016-09-12 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai közül négy győzelemmel zárta a legutóbbi fordulót. Különösen az U17-es együttes teljesítménye figyelemre méltó, amely fölényesen nyert az Újpesti TE-vel szemben.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-es gárda számára rosszul kezdődött a bajnokság, és egyelőre rosszul is folytatódott. Pedig a helyzetei ezúttal is megvoltak a Szűcs K. – Dénes, Harsányi, Viza, Ozsvári – Takács K., Nagy A. (Szabó M., 33.), Szabó N. – Kántor (Kemény, 46.), Daruka (Novakov, 76.), Palánkai (Ferincz, 46.) összetételű gárdának a Zodony utcában, de gólt csak a vendég Újpest szerzett (0-1).

Az U17-esek éppen ellenkező utat jártak be a rajt óta, és kilenc ponttal vezetik csoportjukat! A piros-fehérek Boros Á. – Gógán, Szász (Lőrincz, 54.), Himonakis, Szabó N., – Zai, Kiss Gy.(Majtényi, 54.), Tóth D. (Szentjóby, 90.) – Sápi (Pataki, 81.), Gombkötő, Takács T. (Ködöböcz, 90.) összeállításban csaptak össze otthon az Újpesttel, és második félidei teljesítményükkel szétzilálták a lilákat. Gombkötő Árpád kezdte a gólgyártást a játékrész elején, majd a hajrához közeledve Majtényi Milán megduplázta az erzsébeti előnyt. A pontot az i-re a lefújás előtt nem sokkal Pataki Gergő tette fel (3-0).

-- Három góllal megverni egy újpesti gárdát rettentő jó érzés, főleg úgy, hogy a csapat remekül védekezett, és lehozta nullára a mérkőzést, de még van rengeteg apróság, amin javítani kell – dicsérte a fiúkat és egyúttal a jövőre is figyelmeztetett Nagy Dániel utánpótlás-szakágvezető.

Az U16-os együttes az Olasz – Lőrincz, Boros D., Sikula, Verhoczki – Farkas T., Pető (Tóth II D., 75.), Ködöböcz – Nagy D. (Albert, 53.), Halácsi (Berényi, 53.), Pataki összetételben szerepelt a Mészöly Focisuli ellen. A piros-fehéreknek Verhóczki László szerzett vezetést az első félidő közepén, majd a szünet után Ködöböcz András is betalált. A meccs utolsó szakaszában Albert Ádámé volt a harmadik erzsébeti gól (3-0), így két meccs után százszázalékos a csapat!

Az U15-ös gárda a Ghidán – Kolossváry, Ács, Lőrincz, Várhalmi – Tibor, Boros (Szabó B., 41.), Albert – Szendrődi, Halácsi (Baranyai, 41.), Berényi felállásban szerzett három pontot Dabason. Még húsz perc sem telt el a találkozóból, és már 2-0-ra vezettek az erzsébetiek Berényi Rómeó és Boros Dániel találatával. Még a szünet előtt Albert Ádám is bevette a hazaiak kapuját. A fordulás után nem esett több gól, egészen a 80. percig, amikor szépítettek a dabasiak (3-1).

Az U14-esek szintén Dabasról távozhattak győztesen. A Dávid B. – Ambrus, Tóth Sz., Valentyik (Varga T., 70.), Bugovics (Kocsis B., 41.) – Gaudi-Nagy, Bányai, Őz (Borka, 50.) – Nagy P., Ződi, Pozsonyi összeállítású csapat Dávid Balázs büntetőjével már a 9. percben előnybe került, amit a második félidő közepén Nagy Péter növelt. Bő tíz percel később szorossá tették az állást a dabasiak, de egyenlíteni már nem tudtak (2-1).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015