Labdarúgás

Gólzáporos idénynyitó

2017-03-25 Nyomtatás

Folytatódott a küzdelem a labdarúgó old boys bajnokságokban is. A tavaszi nyitányon az Erzsébeti SMTK Budafokon, a BMTE pályáján csapott össze a Bp. Erőmű SE együttesével, és magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Késő esti mérkőzéssel kezdte meg tavaszi szereplését az ESMTK old boys labdarúgócsapata. A piros-fehérek hamar megszerezték a vezetést Budafokon a Bp. Erőmű ellen, Kaiser György már a 3. percben betalált a hazaiak kapujába. Alig telt el negyedóra a meccsből, amikor Kollár Ferenc növelte az erzsébetiek előnyét. A dél-budai együttes ugyan szépített, de Kaiser még a szünet előtt visszaállította a kétgólos különbséget.

A második félidőben semmi sem fenyegette az ESMTK győzelmét. Előbb Kollár duplázott, majd Urgyán Miklós megszerezte a mieink ötödik találatát. A hajrában újból eredményesek voltak a hazaiak, így a találkozó 5-2-es erzsébeti sikerrel zárult. Ezzel az ESMTK fellépett a dobogó harmadik fokára.

A piros-fehérek legközelebb március 31-én, pénteken este 18 órakor a Zodony utcai pályán fogadják a III. Ker. TVE gárdáját  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015